Als general manager van het kantoor is Menno Eijck aangesteld, die eerder een soortgelijke functie vervulde bij het Benelux-kantoor van Namco Bandai. Stefan Koppers, die acht jaar werkzaam is geweest bij NBP, zal vanaf 1 oktober als salesmanager van het Benelux-kantoor optreden. Jurgen Stirnweis, die vanaf 2008 werkzaam was als Senior Product & PR Manager bij THQ Benelux, gaat bij Bethesda aan de slag als marketing manager.

Eerder opende Bethesda, dat eigendom is van moederbedrijf Zenimax Media, al internationale vestigingen in London, Tokyo, Parijs en Frankfurt. Het hoofdkantoor van de uitgever staat in Rockville in de Verenigde Staten.

Spannende stap

"Dit is een volgende, spannende stap voor Bethesda Softworks. Het openen van een kantoor in de Benelux gaat vooraf aan het uitbrengen van onze geweldige line up van topgames voor 2011, met spellen als Hunted: The Demon's Forge, Brink en Rage. Menno [Eijck] neemt een hoop ervaring met zich mee waar wij veel aan zullen hebben. We zijn erg blij om hem te kunnen verwelkomen bij ZeniMax", aldus Sean Brennan, managing director van Bethesda Softworks Europe.