Bethesda onthult details over multiplayermodi Doom | Gamer.nl

Bethesda onthult details over multiplayermodi Doom | Gamer.nl

Bethesda heeft details vrijgegeven over de verschillende multiplayermodi in de nieuwste Doom-titel. De game biedt spelers zes verschillende modi, waarvan een aantal worden uitgelicht in een nieuwe trailer.

Doom biedt spelers zes verschillende multiplayermodi op lancering van de game. Deze bestaan uit Soul Harvest, Freeze Tag, Warpath, Domination, Team Deathmatch en Clan Arena. 

Soul Harvest
In Soul Harvest moeten spelers punten verzamelen door de zielen van hun gevallen vijanden te verzamelen. Deze zielen kunnen door iedereen worden opgepakt. Dit betekent dat een speler van hetzelfde team de vijand kan dwarsbomen door de zielen op te pakken voordat de vijand dit doet. Daarnaast krijgen spelers toegang tot een demon rune, welke ervoor zorgt dat de eigenaar twee zielen in plaats van één oppikt wanneer hij iemand doodt.

Freeze Tag
In Freeze Tag is het de bedoeling om vijanden te bevriezen. Het is daarna mogelijk deze bevroren spelers naar een andere locatie te botsen en zo anderen te beschadigen. Bevroren spelers kunnen alleen worden ontdooid door andere spelers, die dichtbij moeten staan. Het team dat het team van de tegenstander volledig weet te bevriezen, wint de wedstrijd.

Warpath
In de modus Warpath verplaatst de capture point over de hele map, terwijl een demon rune een andere richting op gaat. Spelers moeten in Warpath een keuze maken tu en het veroveren van een capture point of het bemachtigen van de demon rune. Spelers verzamelen punten door het capture point over te nemen. Het team met de meeste punten aan het eind van de wedstrijd wint.

Media has no description

Domination
In Domination zijn er drie statische capture points over de map verdeeld. Elke speler verschijnt op een andere locatie op de map. Een demon rune verschijnt op een willekeurige locatie op de map, waardoor elke speler een kans heeft om de rune te bemachtigen.

Team Deathmatch
In het kla ieke Team Deathmatch nemen twee teams het tegen elkaar op in gevecht tot de dood. Spelers kunnen onder andere hun eigen personage aanpa en en hebben toegang tot power-ups en power weapons.

Clan Arena
Als laatste biedt Doom de Clan Arena-modus, waarin spelers zichzelf niet kunnen helen. Wanneer zij worden gedood, kunnen zij niet verder spelen. Daarnaast zijn demon runes niet beschikbaar in deze modus.

Doom is vanaf 13 mei beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou