Nieuws

Bethesda maakt zich zorgen om Battlecry

Uitgever evalueert titel

Geschreven door Michel Musters op
De free-to-play actiegame Battlecry wordt onder de loep genomen, omdat uitgever Bethesda twijfelt of de ontwikkeling van de game wel soepel verloopt. Dat meldt het bedrijf in een statement.

"We maken ons zorgen om Battlecry en of onze doelen voor de game wel worden behaald", aldus de statement over de nog uit te komen game. "We evalueren welke verbeteringen er moeten komen om onze kwaliteitsstandaard te bereiken. De studio werkt druk door aan meerdere projecten."

Rond E3 in juni dit jaar was het mogelijk voor geïnteresseerden om zich in te schrijven voor een bèta, maar die bèta is nooit begonnen. 

Bron: PC Gamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars: Battlefront-bèta vanavond beschikbaar voor iedereen Street Fighter 5-personage Laura officieel onthuld
2

Reacties op: Bethesda maakt zich zorgen om Battlecry

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  geert1

  • 8 oktober 2015 11:41
  Uitgevers en ontwikkelaars vallen over elkaar heen om maar arena- / moba- / Team Fortress-achtige hybride-games uit te brengen, zo lijkt het. Deze vind ik één van de minder interessante. De stijl en gameplay staan mij niet zo aan, en ik vind het niet het niveau halen van andere Bethesda-titels. Kan er dus wel inkomen dat zij het spel opnieuw evalueren. Benieuwd of hij alsnog wordt uitgebracht, of geannuleerd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • sollitdude

  • 8 oktober 2015 12:50
  Bethesda weet wel wat ze doen. Maar als zelfs zij zich zorgen gaan maken en dat publiekelijk maken, zijn ze bereid om voor hun fans een pr shitstorm op zich te nemen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.