Bethesda: 'leuke bugs Skyrim houden we erin' | Gamer.nl

Bethesda: 'leuke bugs Skyrim houden we erin' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We proberen de meeste bugs op te lo en, want daar zijn we erg gevoelig voor. Maar er is een bepaalde categorie bugs waarvan we zeggen: 'kan gebeuren'. Als het entertainmentwaarde heeft, wat dat ook mag betekenen, dan laten we het erin", aldus Howard. Hij benadrukt wel dat het de game niet moet kunnen laten crashen, of ervoor zorgen dat de balans van de gameplay zoek raakt. 

"Dan proberen we het wel te verhelpen", zo stelt Howard. "Maar als het oplo en van een bug ervoor zorgt dat de game er minder leuk van wordt? Ach, dan laten we het er gewoon in. Het is jullie game." Voorganger The Elder Scrolls IV: Oblivion kende ook een aantal bugs. Onderstaand filmpje toont hiervan een voorbeeld. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou