Bethesda-site lekt gegevens van Fallout 76-spelers | Gamer.nl

Bethesda-site lekt gegevens van Fallout 76-spelers | Gamer.nl

Consumenten die een vervangende tas voor hun Fallout 76 Power Armor-editie hebben aangevraagd, kregen per ongeluk toegang tot de persoonlijke gegevens van anderen via het Bethesda-supportsysteem. Spelers hebben inzicht gekregen in namen, adressen en de optie om aanvragen te stoppen.

Wanneer spelers de optie van Bethesda kregen om hun Fallout 76-nylon tas te vervangen voor een canvas tas, moesten de spelers een aanvraag indienen bij Bethesda. Bepaalde spelers hebben op hun account inzicht gekregen in aanvragen van andere Fallout-spelers waarbij dan ook alle persoonlijke gegevens bij staan. In hoeverre de gegevens verder gedeeld zijn is niet bekend. De spelers die inzicht kregen hebben op Reddit melding gemaakt van de lek en verspreid spelers moeten alert moeten blijven.

Dit lek stroomt voort op de klachten die spelers indienden bij Bethesda nadat ze een Fallout 76-tas kregen die van nylon was gemaakt in plaats van een beloofde canvas-tas. Sindsdien hebben meerdere mensen aangegeven dat ze een vervanging voor de nylon-tas wilde hebben.

Reddit-gebruiker, Je iepie, heeft in een bericht gedeeld dat ze bij alle gegevens kan van anderen en ook de optie heeft om aanvragen verder af te handelen. "Maak je geen zorgen, ik heb geen intere e om jullie te stalken of jullie Fallout 76-ervaring te verpesten. Ik heb een melding aan Bethesda gegeven over dit probleem."

Bethesda Support gaf in een tweet reactie op het lek en heeft verklaard dat het lek nu dicht is en ze bezig zijn met onderzoeken naar het probleem en dat ze spelers gaan contacteren als het gevolgen voor ze heeft gehad.

Fallout 76 is te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Lees ook onze review: Fallout 76 is in zijn kern kapot

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou