Bethesda komt wellicht met nieuwe Fallout-aankondiging

Bethesda komt wellicht met nieuwe Fallout-aankondiging

Op verkoopsite Amazon was kort een mysterieuze nieuwe Bethesda-game te vinden.

De naamloze game werd driemaal vermeld op Amazon. Het ging om een standaard versie, een deluxe editie en een collector's editie. Alle drie de versies hadden een prijs van 59,99 dollar, geen releasedatum en pc, PlayStation 4 en Xbox One als platforms.

Hoewel de vermeldingen van de naamloze Bethesda-game weer weg zijn gehaald, heeft Twitter-gebruiker en welbekende speurneus Wario64 een screenshot van de vermeldingen gemaakt. Ook heeft hij een teaserfilmpje die op de gamepagina's stond geplaatst. Deze telt af en is in de stijl van eerdere Fallout-games, waardoor er nu gespeculeerd wordt dat er een aankondiging rondom een nieuwe Fallout (of een remaster van een oude Fallout) op de planning staat.

Bethesda zelf heeft nog niets bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou ja ach, ze kunnen enkel hun negatieve imago weer kwijt raken door met goede nieuwe games te komen. Dus lijkt me logisch dat ze snel toch even met hun handen in het haar zaten en zijn gaan bedenken wat ze in de toekomst anders moeten doen. Dus met die gedachte is het logisch dat ze wel weer met wat nieuws komen wat niet in de stijl van fallout 76 zal zijn, maar weer een meer single player game. Als ze dat niet doen ben ik bang dat ze niet snel van het negatieve af gaan komen. We zullen zien

0

@watashi wa maurice desu. Weer 'meer' single player is niet genoeg. Enkel en alleen single player.

0
test

Kan het me haast niet voorstellen dat ze nu al een nieuw Fallout gaan aankondigen. De vorige is net uit en nu al een opvolger!? De eerste en de laatste fallout die ik speelde was deel 3. Wat heb ik daarvan genoten zeg! Ook als was de graphics niet je van het, maar het spel mechaniek vond ik innoverend. De ontwikkelaar heeft een mooie concept. Nu alleen de graphics upgraden, singleplayer only, minder simsachtige taferelen zoals huisje, boompje, beestje gedoe en ik ben weer blij.

0
test

@Sjakos tussen fallout 3 en new Vegas zat grofweg 2 jaar tijd (okt 2018 en okt 2010) en het is al meer dan 3 jaar geleden dat deel 4 is uitgekomen dus in dat opzicht hoeft het niet te snel te zijn na de vorige game. Maar we zullen zien wat het gaat worden .

0

@Jumpman ontwikkelaar van fallout 3 was bethesda en ontwikkelaar van new vegas was obsidian. Vandaar die korte tijd tussen. Obsidian heeft het recht om 3 fallout games te maken. Als ik me niet vergis.

0
test

@Sjakos Fallout 4 is alweer uit 2015. (Fallout 76 hebben we nooit van gehoord.)

0

Aanbevolen voor jou