Bethesda is begonnen met verschepen nieuwe Fallout 76-tassen

Bethesda is begonnen met verschepen nieuwe Fallout 76-tassen

Uit een bericht op Twitter kan worden opgemaakt dat Bethesda is begonnen met het verschepen van de nieuwe Fallout 76-tassen. Vorig jaar zorgde de speciale tas nog voor veel ophef.

De Power Armor-editie van Fallout 76, welke 199,99 euro kost, zorgde vorig jaar voor veel ophef. De tas die werd meegeleverd bij de verzamelaarseditie van het spel was namelijk niet zoals beloofd van canvas, maar van een goedkoper nylonmateriaal. Bethesda maakte de situatie vervolgens niet veel beter door spelers te 'compenseren' met 500 Atoms, ten waarde van 4,99 euro.

Bethesda kondigde in december vorig jaar aan dat bezitters van de Power Armor-editie van Fallout 76 alsnog een nieuwe canvas tas zouden krijgen, wanneer zij een speciaal formulier invulden. Uit een bericht op Twitter van Jordan Stapleton kan worden opgemaakt dat Bethesda nu meer dan een half jaar later is begonnen met het verschepen van deze nieuwe tassen. De tas ziet er misschien nog niet zo goed uit als op de originele promotieafbeelding, maar is in ieder geval een behoorlijke verbetering ten opzichte van de nylon tas.

Hoewel Fallout 76 naast de ophef omtrent de canvas tas ook veel kritiek ontving op het spel zelf, zei Bethesda-directeur Todd Howard begin deze maand dat er in de nabije toekomst nog veel verbeteringen worden gemaakt aan het spel. Zo werd op de E3-persconferentie van Bethesda aangekondigd dat Fallout 76 een nieuwe uitbreiding, genaamd Wastelanders, krijgt met een gratis battle royale-modus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die hebben me toch een hoop blunders gemaakt met dat Fallout 76...

0

@Ocima Wat jij blunders noemt dat noemt iemand anders weer de grenzen aftasten :)

0
test

@Ocima Oh ja joh, hebben ze blunders gemaakt? Dat was ik niet, als het nou uitgebreid in het nieuws was geweest.

0
test

Ziet er op de foto uit als 100% Katoen van een T-Shirt...

0

Aanbevolen voor jou