Bethesda host nieuwe servers voor 19 jaar oude Wolfenstein: Enemy Territory

Bethesda host nieuwe servers voor 19 jaar oude Wolfenstein: Enemy Territory

Negentien jaar na het uitkomen van uitbreiding Wolfenstein: Enemy Territory creëren Bethesda en id Software een viertal officiële servers.

Negentien jaar na het uitkomen van uitbreiding Wolfenstein: Enemy Territory, creëren Bethesda en id Software een viertal officiële servers.

Bethesda en id Software maken via de Slayers Club bekend dat Wolfenstein: Enemy Territory weer officiële dedicated servers krijgt. “Hoewel de community servers blijft hosten met een scala aan mods en zelfgemaakte maps, die wij zeker aanraden, berijpen we ook dat veel spelers uit zijn op een meer nostalgische ervaring”, zegt id Software.

Daarom zijn er nieuwe servers in het leven geroepen die werken met de “vanilla Enemy Territory Campaign ruleset”, met alle zes originele maps en zonder mods. Er zijn vier dedicated servers opgezet, elk in een andere regio om zoveel mogelijk spelers rond de wereld mee te kunnen laten spelen.

Een van de servers staat in Nederland, en die is de enige in de EU. De andere servers staan in Amerika (Texas), Australië (Canberra) en Engeland (Londen). Dit zijn de “regels” die gelden op deze servers:

  • Gametype: Campagne

  • Maximum speleraantal: 16 (8v8)

  • Friendly Fire: Ja

  • Punkbuster: Nee

  • Anti-Lag: Ja

  • Max. aantal levens: Uit

  • Wapenrestricties: Uit

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Apart. Meestal komen dit soort dingen niet uit het niets vallen, goodwill is ook een verkooptechniek.

0

Oh, deze heb ik vroeger grijs gespeeld. Was er op een gegeven ogenblik ook best goed in. Ik werd regelmatig gebanned omdat men dacht dat ik een hacker was. :) De goede oude tijd. :P

0

Aanbevolen voor jou