Bethesda herbevestigt dat Starfield in eerste helft van dit jaar verschijnt

Bethesda herbevestigt dat Starfield in eerste helft van dit jaar verschijnt

Bethesda heeft herbevestigd dat Starfield in de eerste helft van dit jaar uitkomt.

Vorig jaar mei werden zowel Starfield als Redfall - beide games van het inmiddels door Microsoft overgenomen Bethesda - uitgesteld naar de eerste helft van 2023. Ondanks dat is er al een tijdje weinig nieuwe gameplay van Starfield getoond en twijfelen sommige fans of deze releaseperiode wel gehaald gaat worden.

Bethesda heeft onlangs de support-pagina van Starfield online geplaatst. Daar wordt antwoord gegeven op diverse vragen, waaronder wanneer Starfield uitkomt. Er wordt geantwoord met "in de eerste helft van 2023", waarmee het bedrijf dus bevestigd dat het spel inderdaad ergens in dit halfjaar verschijnt. Een precieze releasedatum blijft echter nog uit.

Starfield verschijnt op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch is het wel vreemd dat er nog steeds niet heel veel van te zien is. Laatst wel die gameplay trailer maar voor een game die in de eerste helft van dit jaar moet uitkomen is het nogal karig tot nu toe. En er zijn nogal wat mensen die Starfield beschouwen als de nieuwe komst van Jezus, heb er niet echt een lekker gevoel bij.

0
test

@Zut maar dat deden ze toch ook met skyrim en fallout 4, misschien heb ik het mis maar dacht werd getoond en daarna kwam ie uit.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Zut Nou ik vind het juist wel prima zo. Ik hoef niet het hele jaar doodgegooid te worden met gameplay filmpjes en dergelijke, laat mij alles zelf maar ontdekken. Ik krijg soms het gevoel dat ik een game al helemaal ken voor ik hem gespeeld heb of dat ie juist tegenvalt omdat alles opgehemeld is. Of Starfield de verwachtingen gaat waarmaken weet ik niet, ik ga sowieso wachten als de game uitkomt, laat ze eerste de grootste problemen maar verhelpen. Maar als ik terugdenk aan de games als Oblivion, Skyrim, Fallout 3 en 4 (die laatste wat minder) dan kan ik alleen maar uitkijken naar Starfield. Dat is niet zo gek lijkt me. Ik kijk trouwens meer uit naar Starfield dan de komst van Jezus, maar dat is persoonlijk denk ik.

0

@Ziminar Persoonlijk kijk ik naar beiden uit, hoewel er van de terugkomst nog vrij weinig trailers zijn. Ik ben vooral benieuwd in welk fiscaal jaar hij verwacht wordt, omdat je dan weet of dat voor of na maart is. Maar ik kijk er zeker naar uit, omdat ie op GamePass staat hoef ik geen recensies af te wachten voordat ik er geld aan uitfgeef.

0
test

Als je de insiders moet geloven kan deze voor redfall komen en dat ie nu intern getest word en af is. Of dit allemaal waar is geen idee. Maar heb wel zin in deze hopelijk niet te dicht op zelda release want word het lastig voor me om beide volle aandacht te ge enen.

0

@hulstpower hij komt op zeker in 2023 en kijk zeker uit naar deze game van mij mag hij in december komen en ze rustig de tijd nemen om alle bugs enz eruit te halen. Dit moet de comeback van Xbox worden en hoe hard zei werken om de schade te herstellen wat ze hebben op gelopen met de xbox one tv kijk console. Ik gun Microsoft wel een hele goede topper daar wordt niemand slechter van

0
test

@TripleR40 ben het helemaal met je eens, maar ik hoop gewoon dat dit allemaal al gedaan is in de uitstel periode. En kleine bugs boeit mij niet zoveel dat hebben wel meerdere grote open wereld games. En zoals je zegt goeie concurrentie is goed voor onze consumenten daarom ben ik ook voorstander dat micro abk mag kopen.

0

Aanbevolen voor jou