Nieuws
Bethesda

Bethesda-handelsmerk bevat mogelijke nieuwe game Spyteam

Geschreven door Marvin Toepoel op
Bethesda vernieuwde recentelijk een handelsmerk voor het spel Spyteam.

Dat meldt Skullzi op Twitter, inclusief een screenshot van het handelsmerk dat in januari van dit jaar werd hernieuwd door Zennimax Media Inc. De naam Spyteam gaat al langer rond in geruchten, maar ontwikkelaar Bethesda heeft nog altijd niets bevestigd over de mogelijk nieuwe IP. Het hernieuwen van het handelsmerk houdt de geruchten in ieder geval wel in stand.

Spyteam dook in 2020 al op in een soortgelijk handelsmerk, maar dat handelsmerk bleek al in 2015 aangevraagd te zijn. Het is onduidelijk of het om een spel van ontwikkelaar Bethesda gaat. Zij zullen hun handen immers vol hebben aan onder andere Starfield, dat dit jaar uit moet komen. Ook valt Ghostwire: Tokyo onder Bethesda: die game komt 25 maart al uit.

De persoon die in 2020 het originele handelsmerk ontdekte, speculeerde dat het project afkomstig is van Human Head Studios, dat er al aan werkte voordat ze werden overgenomen door ZenniMax en een naamsverandering ondergingen. De studio heet nu Roundhouse Studios.

Het spel werd destijds omschreven als een “online, team-based PvPvE third-person shooter gebaseerd op een grote comic-licentie”, zoals te lezen was op de LinkedIn-pagina van een voormalig Roundhouse Studios-programmeur.

Het valt te bezien of Bethesda daadwerkelijk iets met het handelsmerk gaat doen. Vaak worden dit soort handelsmerken vernieuwd voor het geval dat ze er ooit nog iets mee willen doen, het betekent niet dat een spel genaamd Spyteam nu in actieve ontwikkeling is.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Krijg bijna 1000 games voor een donatie aan Oekraïne via Itch.io Fallout 76 krijgt nog minstens vijf jaar lang nieuwe content
0

Reacties op: Bethesda-handelsmerk bevat mogelijke nieuwe game Spyteam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.