Bethesda-handelsmerk bevat mogelijke nieuwe game Spyteam

Bethesda-handelsmerk bevat mogelijke nieuwe game Spyteam

Bethesda vernieuwde recentelijk een handelsmerk voor het spel Spyteam.

Dat meldt Skullzi op Twitter, inclusief een screenshot van het handelsmerk dat in januari van dit jaar werd hernieuwd door Zennimax Media Inc. De naam Spyteam gaat al langer rond in geruchten, maar ontwikkelaar Bethesda heeft nog altijd niets bevestigd over de mogelijk nieuwe IP. Het hernieuwen van het handelsmerk houdt de geruchten in ieder geval wel in stand.

Spyteam dook in 2020 al op in een soortgelijk handelsmerk, maar dat handelsmerk bleek al in 2015 aangevraagd te zijn. Het is onduidelijk of het om een spel van ontwikkelaar Bethesda gaat. Zij zullen hun handen immers vol hebben aan onder andere Starfield, dat dit jaar uit moet komen. Ook valt Ghostwire: Tokyo onder Bethesda: die game komt 25 maart al uit.

De persoon die in 2020 het originele handelsmerk ontdekte, speculeerde dat het project afkomstig is van Human Head Studios, dat er al aan werkte voordat ze werden overgenomen door ZenniMax en een naamsverandering ondergingen. De studio heet nu Roundhouse Studios.

Het spel werd destijds omschreven als een “online, team-based PvPvE third-person shooter gebaseerd op een grote comic-licentie”, zoals te lezen was op de LinkedIn-pagina van een voormalig Roundhouse Studios-programmeur.

Het valt te bezien of Bethesda daadwerkelijk iets met het handelsmerk gaat doen. Vaak worden dit soort handelsmerken vernieuwd voor het geval dat ze er ooit nog iets mee willen doen, het betekent niet dat een spel genaamd Spyteam nu in actieve ontwikkeling is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou