Nieuws

Bethesda gaat uploaden van gestolen mods tegen

Steam-account moet gelinkt zijn met Bethesda.net

Geschreven door Gijs Scheltens op

Bethesda wil voorkomen dat mensen mods van anderen uploaden via het platform Bethesda.net. Om mods te kunnen uploaden moeten gebruikers nu hun Steam-account verbinden met hun Bethesda.net-account.

Als gevolg van deze link kunnen uploaders van gestolen mods een ban krijgen, is te lezen in de voorwaarden van Bethesda.net. Hierdoor zouden deze mensen een nieuw Steam- en Bethesda.net-account aan moeten maken en een nieuw exemplaar van Fallout 4 moeten kopen om weer gestolen mods te kunnen uploaden.

Bethesda gebruikt zijn nieuwe Bethesda.net-platform om mods voor pc en consoles te hosten. Veel pc-mods zijn echter te downloaden via het populaire Nexus Mods. De eigenaar van deze site, Dark0ne, schreef onlangs dat een aantal mensen pc-mods van Nexus Mods downloadden en vervolgens op Bethesda.net zetten.

Met Fallout 4 brengt Bethesda modding ook naar consoles. Hoewel gebruikers geen mods kunnen maken op hun PlayStation 4 of Xbox One, zijn ze wel te downloaden voor deze platforms. Ook de Skyrim-remaster krijgt modondersteuning op consoles.

Bron: Bethesda

Dit artikel delen:

Lees meer

Injustice 2 (hands-on) Bekijk alle Gamer.nl op E3-video's
0

Reacties op: Bethesda gaat uploaden van gestolen mods tegen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.