"We hebben een overeenkomst bereikt in de rechtszaak om Scrolls en Mojang en Bethesda zijn weer vrienden" schrijft Mojangs managing director Carl Manneh op het weblog van de ontwikkelaar. "Om antwoord te geven op de grote vraag: ja, Scrolls blijft Scrolls heten. Om de tweede grote vraag te beantwoorden: we houden het handelsmerk niet. Voor ons ging dit nooit over een handelsmerk, maar om de mogelijkheid om 'Scrolls' te kunnen gebruiken als de naam van onze game. Wat we dus kunnen, jippie!"

Het juridisch geschil tussen Mojang en Bethesda liep inmiddels acht maanden, nadat de Minecraft-maker onthulde dat zijn volgende game Scrolls heet. Bethesda wilde dat voorkomen, om zijn handelsmerk The Elder Scrolls te beschermen. Mojangs oprichter en Minecraft-bedenker Markus Persson gaf destijds aan er alles aan te doen om de naam Scrolls toch te kunnen gebruiken.

"Het is echt raar om te geloven dat onze game wordt verward met hun first-person role-playing game met realistische graphics", vertelde Mojang in augustus. "(…) We gaan er alles aan doen, ik heb er echt een hekel aan hoe de grote jongens altijd hun zin krijgen." Op het voorstel van Persson om het geschil op te lossen met een potje Quake 3 Arena, waarin een team van Mojang het zou opnemen tegen een team van Bethesda, werd niet ingegaan door de Skyrim-makers.