Bethesda en Microsoft houden samen E3-conferentie

Bethesda en Microsoft houden samen E3-conferentie

Microsoft en Bethesda organiseren samen een conferentie rond of tijdens E3 dit jaar.

Dat is onthuld in een interview van Le Figaro met Xbox Games Studios-hoofd Matt Booty. In het artikel valt te lezen dat de uitzending over een paar weken moet plaatsvinden, waarmee hoogstwaarschijnlijk het weekend van E3 wordt bedoeld - dat op 12 juni begint.

Normaliter houden Microsoft en Bethesda hun eigen show tijdens E3, maar dit jaar was er nog veel onduidelijk. Bethesda werd eerder dit jaar immers onderdeel van Microsoft. Nu is dus bevestigd dat de bedrijven hun krachten combineren voor één show.

Wat Bethesda of Microsoft tijdens de presentatie gaan tonen is nog niet bekend. De schrijfster van het artikel op Le Figaro benadrukt dat het coronavirus ook invloed heeft op de interne ontwikkeling van Microsoft, en dat dit de snelheid waarmee games gemaakt wordt weer beïnvloedt.

Hoewel al is aangekondigd dat E3 in het weekend van 12 juni - volledig virtueel - wordt gehouden en dat veel gamebedrijven op wat voor manier dan ook meedoen, is nog weinig bekend over de diverse persconferenties die traditiegetrouw worden gehouden. Op zaterdag zendt Ubisoft een Ubisoft Forward uit en Microsoft en Bethesda's gedeelde persconferentie lijkt bij deze nu ook zo goed als bevestigd. Verder is het nog niet bekend wat men kan verwachten. 

Op 10 juni begint wel Geoff Keighley's Summer Game Fest, dat met een zogenaamde 'Kick Off Live'-show van start gaat. Tijdens deze show moeten ook diverse aankondigingen worden gedaan en trailers worden getoond.

bethesda microsoft

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

van 2 aparte shows naar toch maar 1 show. Ik heb vermoeden ze beginnen met halo en eindigen de show met starfield. voor mensen die starfield info willen check colteast last video die heeft alle geruchten die er over de game zijn gepost wel wat leuke dingen als het waar is.

0

@hulstpower Pff ik hoop dat Halo eindelijk eens een campaign demo krijgt !

0
test

@RJNSN halo heeft nooit een demo gehad toch kwa sp, of vergis ik me nu.

0

Het is Le Figaro niet Fiagro. “ maar dit jaar was dat er nog veel onduidelijk.” een “er” teveel in de tweede alinea” Ik ben benieuwd wat ze gaan laten zien allemaal, het wordt nu echt wel een keer tijd dat Microsoft gaat tonen waar al die investeringen toe geleid hebben. Ze zullen nog niet alles laten zien en het over het jaar verspreiden vermoed ik, maar een paar grote klappers zullen er wel bij moeten zitten

0
test

@Ziminar inderdaad. ik hoop iets te zien van Avowed.

0

@Aerofox81 Die was ik al bijna weer vergeten. Er zijn zoveel games die in de pijpleiding zitten dat je het overzicht een beetje verliest. Ik vermoed dat ik tijdens de E3 heel wat games voorbij ga zie komen die ik alweer vergeten was. Dat maakt het niet minder tof natuurlijk.

0
test

@Ziminar Klopt helemaal, aangepast. Thanks!

0

Aanbevolen voor jou