Bethesda bevestigt presentatie tijdens E3 2019

Bethesda bevestigt presentatie tijdens E3 2019

Bethesda geeft dit jaar weer een presentatie tijdens E3 2019. De ontwikkelaar en uitgever heeft zelfs al één titel bevestigd.

Op hun website maakt Bethesda bekend dat de vijfde Bethesda E3 Showcase plaatsvindt op zondag 9 juni om 17:30 lokale tijd (01:30 Nederlandse tijd). Het bedrijf laat weten dat het een 'hell of a night' gaat worden. De presentatie bevat in ieder geval uitgebreide beelden van Doom Eternal en "veel, veel meer". Het thema van de avond wordt 'Be Together' en Bethesda belooft meer mensen uit te nodigen voor deze editie. Verdere details volgen nog, maar de stream wordt in ieder geval uitgezonden via Twitch, YouTube, Twitter, Mixer en Facebook.

Doom Eternal moet op alle vlakken groter en beter worden dan de voorloper uit 2016. De actie in Doom Eternal is sneller en gevarieerder door een grotere focus op het wisselen van wapens en een dubbele hoeveelheid vijanden. Oude bekenden keren terug, maar ook bevat de game nieuwe demonen om spelers moeilijkheden te bezorgen. De game lanceert op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Tijdens de vorige E3-persconferentie van Bethesda werden onder andere Fallout 76 en The Elder Scrolls 6 en de nieuwe Doom aangekondigd. Bekijk hier het overzicht met al het nieuws van vorig jaar.

Sony en EA hebben al bevestigd geen persconferentie uit te zenden dit jaar. Wel weten we dat Microsoft groots gaat uitpakken tijdens de beurs, met mogelijk twee nieuwe consoles, en dat Nintendo ook aanwezig zal zijn. E3 2019 vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 juni in Los Angeles. De presentaties worden normaliter in aanloop naar de beurs gehouden.

Bethesda

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie een draak in de afbeelding. Gaan ze Skyrim porten naar iOS en Android?

0
test

@CommanderKeen Nee nee nee.. Eerst een re-re-remaster uitbrengen met de 10% extra render distance van Fo76 .. en dan een port naar Dashboard Infotainment, Dan eentje naar E-bike Consoles en misschien, héééél misschien daarna een port naar IOS/Android. Maar ik verwacht dat Star Citizen nog eerder released dan dit. ;D Voor de duidelijkheid /sarcasme

0

@CommanderKeen Eerder Switch?

0

Zo die durven... nog een keer alleen maar leugens vertellen. Hopelijk komt niemand opdagen

0
test

Juist goed toch? Had juist verwacht dat ze na f76 liever de e3 hadden overgeslagen. Nu ben ik benieuwd of ze er op terug gaan komen of net doen alsof f76 niet bestaat. @Shinjite

0

Aanbevolen voor jou