Bètaversie Steam-app beschikbaar voor iOS en Android | Gamer.nl

Bètaversie Steam-app beschikbaar voor iOS en Android | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De applicatie kan gratis gedownload worden, maar is niet te gebruiken zonder een uitnodiging van Valve om mee te doen aan de bèta. Door in te loggen met een Steam-account, maken spelers kenbaar dat zij hier intere e in hebben. De platformhouder is inmiddels begonnen met het verlenen van toegang.

De applicatie van Steam maakt het mogelijk om screenshots van games te bekijken, te chatten met vrienden en te zien of zij online zijn en welke games ze spelen. Ook is de Steam Store beschikbaar, waardoor spelers inzicht hebben in welke games binnenkort verschijnen en wat voor aanbiedingen op dat moment gelden. Wanneer de definitieve versie van de mobiele Steam-app lanceert, is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou