Bètaversie Monthy Python-game voor Facebook gelanceerd | Gamer.nl

Bètaversie Monthy Python-game voor Facebook gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Ministry of Silly Games is een verzameling van minigames met een simpele RPG-structuur. Spelers krijgen mi ies die tot minigames leiden. De game zit vol verwijzingen naar Monty Python en het bezit veel originele artwork van Terry Gilliam.

Wanneer The Ministry of Silly Games officieel uitkomt is nog niet bekend. Wel is bekend dat de eerste Monthy Python-titel voor Facebook uitkomt, later zullen er ook games voor mobiele besturing ystemen verschijnen.

Britse comedy

Monthy Python is een bekende Britse comedyserie die in de jaren '70 en '80 ongekend populair was. De meest bekende acteur van Monty Python is John Cleese. Terry Gilliam, de enige Amerikaan in Monthy Python, is verantwoordelijk voor de tekenfilmpjes die tijdens de sketches van de serie werden getoond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou