Nieuws
Fortnite

Bètaversie Fortnite voor meesten op Android beschikbaar

Game voegt ook nieuw voertuig toe

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De Android-versie van Fortnite Battle Royale is nu in bèta-vorm gratis te downloaden op de meeste compatibele apparaten. Dit maakt ontwikkelaar Epic Games bekend via de officiële Twitter-kanaal van de game. Daarnaast wordt er ook een gloednieuw voertuig toegevoegd aan de populaire game.

Voorheen kon de bètaversie van Fortnite alleen op bepaalde Samsung-apparaten worden gedownload. Nu kan de game gedownload worden via de officiële website van Fortnite door het scannen van een QR-code. Hierdoor is er geen uitnodiging benodigd om toegang te krijgen tot de game. Echter wordt wel geadviseerd om apparaten met Android-versie 8.0 of later te gebruiken bij het spelen van de game. Oudere apparaten kunnen namelijk voorkomen dat de game optimaal presteert.

De minimale specificaties om de mobiele versie van Fortnite te kunnen spelen vereisen onder andere een RAM van 3GB en Android-versie 5.0.

Epic voegt 'QuadCrasher' toe als nieuw voertuig aan Fortnite

Fortnite Battle Royale krijgt tevens een nieuw voertuig toegevoegd; de 'QuadCrasher'. Voorheen waren er al twee vierwielige voertuigen; de winkelwagen en golfkar (ATK).

De ontwikkelaar legt uit dat men met de QuadCrasher kracht kan opladen en vervolgens naar voren kan schieten om door gebouwen heen te rijden of om volgens Epic 'wat lucht te scheppen'. Het is momenteel nog onbekend op welke specifieke datum de QuadCrasher naar de game komt, maar Epic zegt dat het binnenkort verschijnt.

Fortnite

Eerder werd bekend dat er een fysieke Fortnite-bundel en Fortnite-actiefiguren binnenkort gaan verschijnen.

Fortnite Battle Royale is gratis beschikbaar op pc, Xbox One, PS4, Switch, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pre-orders gestart voor draadloze Switch-controllers in GameCube-stijl Niantic behaalt in september recordomzet met Pokémon GO
0

Reacties op: Bètaversie Fortnite voor meesten op Android beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.