Nieuws

Update: Bètatesters gezocht voor PS4-systeemupdate

'Grote update op komst'

Geschreven door Bob van der Laan op
Update: Ook in Europa zijn testers gezocht. Aanmelden is mogelijk via deze link. Hier is ook een mogelijkheid om voortaan altijd mee te doen met bètaperiodes. Volgens de blogpost op de PlayStation Blog wordt er binnenkort een update geplaatst met informatie over de nieuwe features van de aankomende systeemupdate.

Oorspronkelijk bericht: Het lijkt erop dat er een grote systeemupdate voor PlayStation 4 op komst is.

Sony heeft namelijk via hun Japanse PlayStation Blog aangekondigd dat er wordt gezocht naar testers voor de 5.50 software-update voor PlayStation 4.

Andere afdelingen van PlayStation, zoals Noord-Amerika en Europa, hebben zich nog niet uitgelaten over een eventuele grote systeemupdate

De testperiode wordt gehouden van 15 tot en met 23 januari. Om mee te doen moeten testers een Sony Entertainment Network-account hebben en ouder zijn dan 18 jaar. Welke vernieuwingen de update met zich meebrengt zijn helaas nog onbekend.

Veel PS4-gebruikers hopen nog steeds hun gebruikersnaam te kunnen veranderen. Sony heeft al aangegeven hiermee bezig te zijn, maar vooralsnog is er geen indicatie voor wanneer dit mogelijk wordt.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Q.U.B.E. 2 krijgt eerste gameplaytrailer en verschijnt dit kwartaal Nieuwe PUBG-update voor Xbox One verschenen
1

Reacties op: Update: Bètatesters gezocht voor PS4-systeemupdate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Jumpman

    • 16 januari 2018 14:55
    Het eerste wat je leest in het bericht via de link dat je een “chance” maakt om deel te mogen nemen. Het is graag of niet, wil best mn diensten aanbieden maar niet dat ik misschien geselecteerd wordt. Houd hier op Sony

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.