Bètatest van PlatinumGames' Babylon's Fall aangekondigd

Bètatest van PlatinumGames' Babylon's Fall aangekondigd

PlatinumGames heeft een bètatest van hun aankomende actiegame Babylon's Fall aangekondigd.

De bètatest vindt in augustus plaats en wordt op aparte momenten in Japan, Noord-Amerika en Europa gehouden. In Europa loopt de gesloten bèta op 12 augustus tussen 19:00 uur en 23:00 uur Nederlandse tijd. Deze bètatest vindt exclusief op Steam plaats, maar daarna volgt ook een test op PlayStation 4 en uiteindelijk ook op PlayStation 5. Mensen die zich aan hebben gemeld voor de bèta kunnen een uitnodiging verwachten.

PlatinumGames en uitgever Square Enix waarschuwen dat de eerste test een gelimiteerde hoeveelheid content bevat. De bèta richt zich in eerste instantie op het installeren en de werking van de cliënt zelf, het registeren en het testen van de server. PlatinumGames wil na verloop van tijd meer content ontgrendelen.

Babylon’s Fall is een actiegame waarin spelers kunnen vechten met een multifunctioneel zwaard. Zo fungeert het ook als een touw waarmee spelers zichzelf naar vijanden toe kunnen trekken om combo’s te maken. De gameplay doet daarbij erg denken aan Devil May Cry. Spelers kunnen ook met drie anderen kerkers doorlopen en tussendoor hun uitrusting upgraden.

Babylon’s Fall verschijnt op een nog onbekende datum voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou