Nieuws
Overwatch 2

Bètatest Overwatch 2 wordt volgende maand gehouden

Inschrijven kan vanaf nu

Geschreven door Michel Musters op
Eind april organiseert Blizzard een bètatest voor Overwatch 2.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een artikel en een bijbehorende video met regisseur Aaron Keller die hieronder is te zien. De bèta vindt enkel op pc plaats en moet een 5v5-modus bevatten. Het was eerder al aangekondigd dat Overwatch 2 naar 5v5 zou gaan, in plaats van 6v6 in de eerste game. De bèta bevat vier nieuwe maps. Ook zit er in de bèta een zogenaamde Push-modus. Inschrijven kan via de officiële website van de game.

Overigens houdt Blizzard sinds gisteren al een gesloten alfa voor werknemers van het bedrijf en enkele pro-gamers. Op die manier moeten er al enkele problemen uit de game worden gehaald voordat de bèta live gaat.

In de video meldt Keller dat Blizzard erkent dat het in het verleden niet helder heeft gecommuniceerd naar fans. Het is de bedoeling dat er regelmatig nieuwe content naar Overwatch 2 komt en er dus ook vaak bètatests worden gehouden in de loop van dit jaar. Daarbij wordt het PvE-element van de game nu losgetrokken, zodat de pure multiplayer sneller volledig uit kan komen. Hoe dan ook gaf Activision eerder al aan dat Overwatch 2 niet voor 2023 volledig uitkomt.

Dit artikel delen:

Lees meer

De ontwikkeling van Lego Star Wars: The Skywalker Saga Super Nintendo World opent in 2023 deuren in Hollywood
1

Reacties op: Bètatest Overwatch 2 wordt volgende maand gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    sandervs

    • 11 maart 2022 16:15
    Hype!!!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.