Bètacodes Killzone 3 in half uur weggegeven | Gamer.nl

Bètacodes Killzone 3 in half uur weggegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tienduizend gelukkigen zullen zeer binnenkort een e-mail ontvangen met daarin de details om toegang te krijgen tot de bèta, die op 25 oktober van start gaat en hen alvast met de multiplayer van Killzone 3 aan de slag laat gaan. Het volledige spel staat gepland op 25 februari volgend jaar.

Killzone 3 is een 3D first-person shooter die wordt ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla. In dit derde deel gaat de strijd tijdens de mensheid en de buitenaardse Helghast gewelddadiger dan ooit door. De gevechten zijn verplaatst naar nieuwe ijzige locaties waar de Helghast deze keer speciaal op uitgerust zijn, ze beschikken deze keer zelfs over jetpacks waarmee ze het slagveld onveilig maken


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou