Betaalde multiplayer-dlc voor Luigi's Mansion 3 op komst

Betaalde multiplayer-dlc voor Luigi's Mansion 3 op komst

Nintendo heeft via de Luigi’s Mansion 3-href="https://luigismansion.nintendo.com/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">website </a>bekendgemaakt dat er betaalde dlc voor de multiplayer modi ScareScraper en Screampark komt.

ScareScraper is een co-op multiplayer-modus die voor het eerst verscheen in Luigi’s Mansion voor de 3DS, waarbij de speler in een team van vier verschillende taken moet uitvoeren voordat de tijd op is. Screampark is een nieuwe competitieve modus waarbij Luigi het opneemt tegen Gooigi in zijn eentje, of in teams van twee tot vier spelers.

De betaalde dlc voegt waarschijnlijk nieuwe levels toe aan ScareScraper en nieuwe mini-games voor ScreamPark, dit is echter niet bekendgemaakt.

Lees hier onze preview van Luigi’s Mansion 3 waarin Lucas het volgende te zeggen heeft over de game: “Niet alleen de structuur van de levels is aangepast in Luigi’s Mansion 3. Ook heeft Luigi zijn vaardigheden verbeterd, wat voor wat fijne vernieuwingen zorgt die de dynamiek van de game wat veranderen.”

Luigi's Mansion 3 komt op 31 oktober uit voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou