Bèta WoW: Mists of Pandaria van start | Gamer.nl

Bèta WoW: Mists of Pandaria van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Geïntere eerden die zich hebben aangemeld voor de bèta, of hier automatisch toegang tot krijgen via hun World of Warcraft Annual Pa , krijgen een e-mail met daarin instructies hoe zij mee kunnen doen. De toelating tot de bèta gebeurt in fases en is mede-afhankelijk van hoelang het geleden is dat spelers een Annual Pa aangeschaft hebben. Ook de datum waarop een World of Warcraft-account geregistreerd werd, is een bepalende factor.

Blizzard meldt verder dat er geen non-disclosure agreement geldt voor de content binnen de testomgeving, wat betekent dat spelers screenshots en video's mogen maken en publiceren. De ontwikkelaar heeft verder een pagina met veelgestelde vragen over de bèta in het leven geroepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou