Bèta World of Warcraft: Cataclysm binnenkort van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Blizzard laat weten in de e-mail dat het bedrijf zich klaarmaakt voor de bètaprocedure van de World of Warcraft-uitbreiding. Op het moment zijn er alleen uitnodigingen gestuurd naar de pers, het is niet duidelijk wanneer consumenten zich ook kunnen aanmelden. Over de startdatum van de bèta heeft Blizzard nog geen uitspraken gedaan

Veranderingen

World of Warcraft: Cataclysm voegt een aantal nieuwe elementen toe aan het spel, zo zijn er 2 nieuwe ra en beschikbaar en wordt het maximale te behalen level verhoogd naar 85. Door de komst van Deathwing, een meedogenloze draak, zijn de continenten Eastern Kingdoms en Kalimdor op sommige plekken helemaal verwoest en op andere plaatsen juist tot bloei gekomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou