Bèta voor lokale co-op in Hyper Light Drifter gelanceerd | Gamer.nl

Bèta voor lokale co-op in Hyper Light Drifter gelanceerd | Gamer.nl

Ontwikkelaar Heart Machine heeft een bèta-versie van Hyper Light Drifter gelanceerd die een lokale co-op modus toevoegt aan de indiegame.

Bedenker Alex Preston heeft een bericht op Steam geplaatst over de nieuwe modus: “Dit was een modus die we maanden voor release hebben moeten verwijderen wegens tijdnood, maar we zijn sindsdien teruggegaan omdat het erg leuk en de moeite waard is om de game te voltooien.”

De bèta is nu beschikbaar voor eigenaars van Hyper Light Drifter op Steam. In de instellingen van de game kan worden gekozen om de bèta-versie te selecteren. In het pauzescherm van de game kan co-op worden ingeschakeld. In deze modus moet minstens één persoon een controller gebruiken en is het niet mogelijk om achievements te verdienen.

Spelers kunnen de co-op bèta tot de nacht van 1 op 2 mei spelen. Hierna wordt de feedback bekeken door de studio en wordt op een later moment een update uitgebracht voor Hyper Light Drifter.

De actie-adventure met retrographics is nu beschikbaar voor pc, Mac en Linux. PlayStation 4- en Xbox One-versies komen ergens deze lente terwijl de Wii U- en Vita-versies nog geen releasedatum hebben.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou