Nieuws
Pokemon Go

Bèta-versie PokéStop feature uitgebracht voor Pokémon Go

Momenteel alleen toegankelijk voor lokale level 40-spelers

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe feature uitgekomen voor Pokémon Go. Met de PokéStop feature kunnen spelers locaties opgeven om te laten transformeren tot een nieuwe PokéStop.

De feature komt wel met een paar beperkingen. Zo is de functie momenteel nog in een bèta-versie van de mobiele game. Daarnaast is de de functie alleen beschikbaar voor spelers uit Brazilië en Zuid-Korea met level 40.

Op een FAQ-pagina van de mobiele game beschrijft Niantic welke locaties wel en niet mogen opgegeven worden als potentiële PokéStops. Zo worden kerken, standbeelden, toeristenattracties en meer toegestaan als locaties. Echter worden andere locaties, zoals privéterreinen, scholen en begraafplaatsen, niet goedgekeurd. Ook zijn foto's van mensen en dieren, foto's waar de gebruiker geen copyright over heeft en foto's van lage kwaliteit niet toegestaan om als locatie op te geven.

Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go

Op Reddit zijn screenshots verschenen van het proces hoe een gebruiker een locatie kan nomineren als PokéStop. Bij het nomineren van een locatie moet de speler een duidelijke en korte omschrijving geven, inclusief een relevante foto van de locatie. Vervolgens wordt deze informatie gestuurd naar een groep spelers van de Niantic-game Ingress. Deze game gebruikt al een tijd deze feature en deelt de in-game-locaties met Pokémon Go. Als laatst moet Niantic dan toestemming geven om de locatie te laten implementeren als PokéStop.

Eerder maakte Niantic bekend om in de herfst meer functies toe te willen voegen aan de mobiele game. Afgelopen zomer kende Pokémon Go een grote groei aan actieve spelers mede door de speciale evenementen die de game aanbood.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo vraagt vier handelsmerken aan voor verschillende franchises The Settlers puilt uit van details
0

Reacties op: Bèta-versie PokéStop feature uitgebracht voor Pokémon Go

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.