Bèta van Star Citizen-campagne Squadron 42 uitgesteld

Bèta van Star Citizen-campagne Squadron 42 uitgesteld

De bèta van Squadron 42, de singleplayercampagne van Star Citizen, had eind vorig jaar uit moeten komen maar is uitgesteld.

Er is geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt door ontwikkelaar Roberts Space Industries. In een recent statement van directeur Chris Roberts wordt gemeld dat Squadron 42 uitkomt "wanneer het klaar is, en niet uitkomt om alleen maar een releasedatum te halen".

Roberts laat daarnaast weten dat hij niet van plan is om voorlopig beelden van Squadron 42 te tonen. Daar wil hij mee wachten tot de releasedatum dichterbij is gekomen.

Tot slot is er pas een 'year in review'-video uitgekomen van de game waarin alle toevoegingen van 2020 worden getoond. Die video is hieronder te bekijken.

De ontwikkeling van Star Citizen begon in 2012 als Kickstarter-campagne met de ambitie om een spirituele opvolger te ontwikkelen gebaseerd op de Wing Commander-franchise van Chris Roberts. In eerste instantie was Star Citizen gepland om in 2014 uit te komen, maar naarmate er steeds meer geld werd opgehaald werd de lancering uitgesteld. Inmiddels staat de teller al boven de 340 miljoen dollar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Inmiddels ben ik begonnen aan X4: Foundation. Ben het zat geworden om elke keer geconfronteerd te worden met ernstige bugs zoals servers die uitvallen, 10 FPS, niet meer kunnen openen van je inventory/map/ etc. Het spel beloofd veel maar elke keer als ik met mijn maatjes ga spelen lopen we weer tegen gamebreaking bugs aan waardoor we bij iets simpels als "Ffe minen" onze cargo verliezen aan een server disconnection, een mining voertuig op zijn rug beland, door de planeet vallen, mining lasers die plots niet meer werken. Voorlopig geniet ik in X4 van de combat, basebuilding, exploration, trading, en missies. Het was even inkomen maar dit spel is tenminste af :)

0

Aanbevolen voor jou