Bèta van Blackout-modus CoD: Black Ops 4 heeft 80 spelers per potje | Gamer.nl

Bèta van Blackout-modus CoD: Black Ops 4 heeft 80 spelers per potje | Gamer.nl

Gedurende de bèta van de Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 kunnen tachtig gamers tegelijk in een potje zitten.

Dan Bunting van Treyarch laat dat weten in een interview met Game Informer. Hij zegt ook dat de modus oorspronkelijk met honderd mensen is getest - hetzelfde aantal spelers als andere battle royale-games. Het aantal spelers is omlaag gegaan om de gameplay stabiel te houden. Het is echter mogelijk dat de uiteindelijke versie van de modus wel honderd spelers krijgt.

Treyarch is ook stukjes van de map uit de modus naar diverse fans uit de community aan het sturen, die, zoals hieronder te zien is, deze gedeeltes van de map op social media plaatsen.

Het is voor het eerst dat een Call of Duty-game een battle royale-modus krijgt. Er is ook een screenshot van de modus uitgegeven, die hieronder te zien is. De bèta van Black Ops 4 begint aanstaande maandag op PlayStation 4. Vanaf 14 september kunnen ook Xbox One- en pc-gamers er mee aan de slag. Black Ops 4 zelf komt op 12 oktober uit.

Call of Duty: Black Ops 4
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou