Bèta Starcraft II gaat nog één week langer door | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta voor RTS-game Starcraft II, die oorspronkelijk vandaag zou stoppen, gaat nog een week langer door. Dat betekent dat spelers nog de kans hebben om tot volgende week maandag online te spelen. In de bèta kan men een in de zogenaamde skirmishes tegen elkaar strijden en een keuze maken uit één van de drie ra en in de game: de Zerg, Proto en de Terran.

Gecensureerde versie Starcraft II

Starcraft II: Wings of Liberty kwam eerder in het nieuws doordat de game zou worden gecensureerd in Zuid-Korea. Een aantal veranderingen in de game zouden ervoor moeten zorgen dat de game ook geschikt is voor consumenten die twaalf jaar of ouder zijn. Maatregelen die zijn genomen om de game geschikter te maken voor deze leeftijdsgroep zijn het verwijderen van referenties naar tabakgebruik en het weghalen van vulgair taalgebruik. De game komt op 27 juli uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou