Bèta Star Wars: Battlefront verbreekt spelersrecord EA | Gamer.nl

Bèta Star Wars: Battlefront verbreekt spelersrecord EA | Gamer.nl

De bèta van Star Wars: Battlefront, die gisteren afgelopen is, heeft het record van meeste spelers in een bèta van een Electronic Arts-game verbroken. Er hebben meer dan 9 miljoen spelers meegedaan.

"We zouden niet blijer kunnen zijn met het feit dat zoveel van jullie een voorproefje wilden krijgen van waar ons gepa ioneerde team mee bezig is", aldus senior producer Sigurlina Ingvarsdottir op de officiële website

"Sinds we in april Battlefront hebben onthuld, wisten we dat de bèta een gigantische test zou worden voor onze game. De afgelopen zes maanden werd er heel veel gepraat over de bèta en het was geweldig (en zenuwslopend als ik eerlijk ben) om het aan de wereld aan te bieden."

De bèta is sinds afgelopen donderdag speelbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Eigenlijk zou hij lopen tot en met het weekend, maar wegens het succes werd de bèta tot en met dinsdag verlengd.

Ingvarsdottir: "Namens het team van (ontwikkelaar) DICE en iedereen bij EA: hartelijk bedankt voor het spelen. We hopen dat je hebt genoten van wat je kon spelen in de bèta, en het is maar een klein gedeelte van de complete ervaring." Battlefront komt op 19 november uit op PS4, Xbox One en pc en laat spelers diverse gevechten uit de Star Wars-films naspelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou