Bèta Riders Republic begint op 23 augustus

Bèta Riders Republic begint op 23 augustus

Van 23 tot en met 25 augustus wordt er een bèta van Riders Republic gehouden.

De bèta komt beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede op pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Launcher. Pre-loads zijn beschikbaar vanaf 21 augustus. Mensen die zijn uitgenodigd voor de bèta kunnen allen twee vrienden uitnodigen. Via de officiële website kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Tijdens de bèta kunnen drie verschillende carrières verkend worden in de vorm van Bike Races, Snow Tricks en Air Sports. Ook zijn er een aantal multiplayermodi beschikbaar: Mass Races (waarin meer dan vijftig spelers het tegen elkaar opnemen), Trick Battle (6v6-wedstrijden waarbij er zoveel mogelijk trucjes moeten worden uitgevoerd), Free for All (daag nieuwe tegenstanders uit) en Versus Mode (neem het tegen vrienden op).

Riders Republic wordt ontwikkeld door het team achter Steep en laat spelers in verschillende natuurgebieden snowboarden, skiën, wingsuiten en mountainbiken. Hoewel spelers solo kunnen spelen, is het mogelijk om zich aan te sluiten bij andere spelers in dezelfde wereld voor evenementen. De game verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ingeschreven en hoop dat ik een uitnodiging krijg om Riders Republic te proberen! Was erg fan van Steep :) Offtopic: Momenteel is er een een early access beta gaande voor Back 4 Blood, de spirituele successor van Left 4 dead. Ik weet niet of hier een artikel over is geweest? Is voor PS4, PS5, Xbox one, Xbox Series S/X en PC. Volgende week van 12 t/m 16 aug is de open beta. Voor de huidige beta (loopt van 5 t/m 9 aug) is GEEN pre-order vereist, key's kan je voor registreren of met een beetje geluk vinden op de subreddit bv van Back4Blood (filter op NEW).

0

Aanbevolen voor jou