Nieuws
Steam

Bèta nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start

Nieuwe startpagina en evenementenfunctie

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Over een kleine twee weken begint de bèta voor de nieuwe Steam-bibliotheek. De nieuwe bibliotheek moet het makkelijker maken om te zien wat er aan games verandert en bevat onder andere een nieuwe startpagina.

Valve heeft in een blogpost aangekondigd dat de openbare bèta van de nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start gaat. Vanaf dinsdag 17 september kunnen spelers ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een aantal nieuwe functionaliteiten van de bibliotheek, door zich aan te melden voor de bèta. Dit kan waarschijnlijk worden gedaan in de Steam-instellingen onder het kopje 'Account', wanneer de bèta live gaat.

In de blogpost van Valve wordt uitgelegd dat de nieuwe Steam-bibliotheek is ontworpen met het doel om de speler te ondersteunen bij het op de hoogte blijven van wat er met games gebeurt en het vinden van een spel om alleen of met vrienden te spelen. Zo bevat de nieuwe startpagina van de bibliotheek een What's new-sectie, waar aankondigingen, updates en evenementen van spellen worden getoond. Op dezelfde pagina zijn ook de recent gespeelde games van de speler en de activiteit van vrienden te zien.

Een nieuwe evenementenfunctie in de Steam-bibliotheek moet het makkelijker maken voor ontwikkelaars van games om niet alleen updates, maar ook tijdelijke evenementen, blogposts en andere informatie te delen met spelers. Valve zegt hiermee spelers op de hoogte te willen houden van de laatste gebeurtenissen, zonder ze te bombarderen met meldingen.

Steam
Steam

Dit artikel delen:

Lees meer

WoW Classic-spelers kunnen nu gratis van server wisselen Fortnite-dlc verschijnt dit najaar voor dertig euro
1

Reacties op: Bèta nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    HunterSeeker

    • 6 september 2019 16:10
    ziet er leuk uit

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.