Bèta mod tools voor Portal 2 beschikbaar | Gamer.nl

Bèta mod tools voor Portal 2 beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bètaversie van de Portal 2-mod tools zijn vanaf nu verkrijgbaar voor alle eigenaren van de PC-versie en zijn gratis te downloaden in de Tool-sectie van Valve's digitale distributieplatform, Steam. Bij de ontwikkeling van Portal 2 heeft Valve dezelfde soort tools gebruikt.

In de toolset vind je een geüpdatete versie van de Source Engine leveleditor Hammer, een geüpdatete versie van Faceposer waarmee uitdrukkingen en gezichtsanimaties kunnen worden gemaakt, verschillende voorbeelden en "command-line compiling utilities". De mod tools geven gebruikers de mogelijkheid eigen singleplayer- en co-op-levels, personages, 3D-modellen, geluidseffecten en muziek te ontwerpen. Valve zegt wel dat gebruikers rekening moeten houden met wat bugs, het betreft immers een bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou