Bèta Killzone 3 vanaf 3 februari beschikbaar | Gamer.nl

Bèta Killzone 3 vanaf 3 februari beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta zal via de PlayStation Store te downloaden zijn en biedt toegang tot drie verschillende multiplayermodi. Zo is er Guerrilla Warfare: een kla ieke deathmatch-modus waarin maximaal 16 spelers aan deel kunnen nemen.

Ook is er Warzone, waarin maximaal 24 spelers net als in Killzone 2 vijf verschillende minimi ies voorgeschoteld krijgen. Dan is er nog Operations, bestaande uit lineaire mi ies die meer overeen komen met een singleplayerverhaal. Operations is met macimaal 16 mensen te spelen. De bèta bevat tevens Botzone, een offline multiplayer tegen computergestuurde vijanden die ter oefening dient.

Killzone 3

Killzone 3 komt op 25 februari uit en de shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige Helgast. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou