Bèta Heroes of Might and Magic Online van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta is volgens ontwikkelaar TQ Digital ook voor spelers met een relatief verouderde PC's toegankelijk. Spelers kunnen zich op de officiële site van Heroes of Might and Magic Online aanmelden en een bèta-code bemachtigen.

Heroes of Might and Magic Online bevat vooral elementen van het kla ieke Heroes of Might and Magic 3. Spelers kunnen zich aansluiten bij acht verschillende facties, waarmee ze mi ies uitvoeren om grondstoffen te verzamelen. De game bevat meer dan honderd verschillende verhaallijnen, elk met eigen mi ies. De actie speelt zich af in een fantasiewereld waar de strijdperken willekeurig gegenereerd worden. Dit betekent dat elk slagveld anders is. Op elk strijdperk is het belangrijk om strategisch te werk te gaan. Spelers kunnen beurtelings hun legers verplaatsen om het gevecht te winnen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou