Bèta Halo: Reach loopt van 3 mei tot en met 19 mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de bèta op 3 mei van start gaat, zijn er drie gamemodi beschikbaar: 4v4 ranked Team Slayer, Free-for-All en Grab Bag. Op 7 mei wordt de Spartan vs. Elite Invasion-modus toegevoegd. Hierin vecht een team van Spartans in een grootschalige veldslag tegen een team van Elites om bepaalde basi en te veroveren. Op 14 mei wordt de Generator Defence-modus toegevoegd. In deze modus verdedigen de Spartans een aantal punten op de map tegen de aanvallen van de Elites.

Gratis

Van 14 tot en met 17 mei zijn de multiplayers van Halo 3 en Halo 3: ODST voor iedereen gratis te spelen zonder dat daar een Xbox Live Gold abonnement voor nodig is. Alle bètatesters die een speelse ie uitzitten tot het einde krijgen een exclusieve Halo: Reach hoodie voor hun avatar. De bèta is exclusief beschikbaar voor mensen die Halo: ODST hebben gekocht. Halo: Reach moet deze herfst uitkomen voor de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou