In de multiplayerbèta nemen tot twaalf mensen het in teams tegen elkaar op met drie verschillende spelersklassen op twee maps die speelbaar zijn in de spelmodi Conflict en Saboteur. In Conflict strijden twee teams om het behalen van zoveel mogelijk doelen op de map, in Saboteur proberen beide teams een bom te plaatsen in de basis van de tegenstander.

Eigenaars van Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction op Xbox 360 krijgen automatisch toegang tot de bèta en kunnen deze vanuit die game opstarten. Mensen die de Xbox 360-versie van Future Soldier hebben besteld, krijgen ook toegang. Op PlayStation 3 krijgen mensen met een PlayStation Plus-abonnement een uitnodiging voor de bèta. Daarbuiten worden er verschillende acties georganiseerd waarmee mensen een key kunnen winnen.

Ghost Recon Network

Het Ghost Recon Network is een gratis dienst die alle Ghost Recon-games in de toekomst zal ondersteunen, vergelijkbaar met Elite voor Call of Duty. Spelers kunnen via een website en apps op Android en iOS hun in-game wapens aanpassen, statistieken van zichzelf en vrienden volgen, prijzen winnen en tips krijgen over hun spel. De dienst lanceert tegelijk met Future Soldier, op 25 mei.