Eerder was al bekend dat de Destiny-bèta in juli zou plaatsvinden, nu is er een exacte datum gegeven. Op 21 en 22 juli is de bèta tijdelijk niet toegankelijk wegens gepland onderhoud. Hierna wordt de bèta opengesteld voor alle platformen. Iedereen die Destiny heeft voorbesteld bij een aangesloten retailer, is verzekerd van deelname aan de bèta.

Destiny Ghost Edition, Limited Edition, Digital Guardian Edition

Activision heeft ook de inhoud van verscheidene edities van Destiny bekendgemaakt. Zo zijn er de Destiny Ghost Edition (159,99 euro) en de Destiny Limited Edition (109,99 euro). Beide edities bestaan uit een steelbook case, ansichtkaart, een boekje over de aanwezige wapens in Destiny, een digitaal contentpakket (Collector's Edition Digital Pack genaamd) waardoor spelers een specifiek embleem en schip in de game krijgen.

Ook krijgen spelers een Expansion Pass, waarmee ze de eerste twee uitbreidingen voor Destiny gratis verkrijgen. De eerste uitbreiding heet The Dark Below en leidt spelers naar een ondergronds ras genaamd de Hive. De tweede uitbreiding heet House of Wolves, details hierover volgen later. Los gaan deze uitbreidingen 19,99 euro per stuk kosten. Activision meldt dat naast deze twee uitbreidingen PlayStation-bezitters ook extra content kunnen verwachten die tot het najaar van 2015 exclusief blijft. 

Hierbovenop bevat de Ghost Edition het volgende: een Ghost-replica die reageert op licht en voorzien is van stemopnames van de acteur Peter Dinklage. Ook zitten er Golden Age Relics in, relikwieën uit de gouden tijd. Hier vallen een foto, patch, sticker en twee Chrome-slides onder, afkomstig van de Traveler.

Daarnaast is er ook nog een Destiny Guardian Edition. Dit is een digitale pre-ordermogelijkheid en bvat een digitale kopie van Destiny, de Destiny Expansion Pass en de Collector's Edition Digital Content Pack. Deze editie kost 99,99 euro.