Bèta DC Universe eindigt met speciaal gevecht | Gamer.nl

Bèta DC Universe eindigt met speciaal gevecht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony organiseert ter ere van de laatste dag van de beta gevecht met de titel The Battle of The Legends. Spelers die zich hebben geregistreerd voor de bèta kunnen deelnemen aan het gevecht, dat voor bètagroep 1 zal plaatsvinden in het level Botanical Gardens en voor groep 2 in Centennial Park.

DC Universe

DC Universe Online is een MMO die zich afspeelt in het DC-universum, voornamelijk bekend van de vele stripboeken. De verhaallijn is geschreven door schrijvers die ook aan deze stripseries gewerkt hebben. Spelers maken hun eigen superheld of superschurk aan en kiezen of ze vechten voor de goede of de slechte kant. Vervolgens lopen en vliegen ze door bekende gebieden zoals Metropolis en Gotham City, voltooien ze mi ies en bevechten ze vijanden in hun eentje of samen met andere spelers. De game komt op 14 januari voor PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou