Bèta Company of Heroes Online sluit 31 maart, toekomst onzeker | Gamer.nl

Bèta Company of Heroes Online sluit 31 maart, toekomst onzeker | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Relic gaat analyseren welke stappen er nu gezet moeten worden. Dat blijkt uit een bericht op de officïele website van de game. "We sluiten de open bèta op 31 maart om te evalueren wat de volgende stappen voor de Company of Heroes-serie gaan zijn. We willen iedereen oprecht bedanken voor zijn deelname, steun en feedback. We zijn enthousiast om de nieuwe evolutie van de franchise in de nabije toekomst bekend te maken." Of die evolutie ook daadwerkelijk een release wordt van Company of Heroes Online, of wellicht een andere Company of Heroes-game, is onduidelijk.

Vanaf vandaag kunnen de gamers die zich hebben geregistreerd voor de open bèta, die in september van het vorig jaar begon, geen in-game content meer aanschaffen. Wel kunnen de aangeschafte items gebruikt worden tot de sluiting van de bèta. Ook is het nog mogelijk om met aangekochte punten aankopen te blijven doen in de game. Als dank aan de spelers biedt uitgever THQ de game Company of Heroes: Gold Edition aan voor een actieprijs van 4,99 dollar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou