Nieuws
Camelot Unchained

Bèta Camelot Unchained uitgesteld, mogelijk naar volgend jaar

Vanwege vertrokken senior producer

Geschreven door Michel Musters op
De bèta van de met Kickstarter-gefinancierde game Camelot Unchained is uitgesteld en komt nu mogelijk pas volgend jaar uit. Dat laat ontwikkelaar City State Entertainment weten.

Het uitstel komt door een senior programmer die van Riot Games naar de Camelot Unchained-ontwikkelaar ging, maar na twee dagen alweer vertrok omdat hij ergens anders een belangrijke kans kreeg. Aangezien het team van City State uit weinig werknemers bestaat, had het vertrek grote invloed op de ontwikkeling van de game.

Het project zit nog wel altijd binnen het budget en de ontwikkelaar heeft geen geldproblemen. Toch krijgen mensen die geld over hebben gemaakt via Kickstarter in 2013 de kans om hun geld terug te vragen, mochten ze het te lang vinden duren.

Camelot Unchained haalde meer dan 2,2 miljoen dollar via Kickstarter op. Via de website van de game kan nog altijd geld overgemaakt worden, waardoor de teller inmiddels op bijna 3,5 miljoen dollar staat. Ontwikkelaar Mark Jacobs van City State heeft zelf ook 2 miljoen dollar overgemaakt, dat los staat van het overgemaakte bedrag. Jacobs heeft in zijn persoonlijke leven echter problemen, aangezien zijn vrouw op moment van schrijven geopereerd wordt om te genezen van kanker.

Camelot Unchained is het spirituele vervolg op Dark Age of Camelot.

Bron: Camelot Unchained

Dit artikel delen:

Lees meer

Wii U-versie Project Cars geannuleerd, mogelijk naar NX Expand (hands-on)
0

Reacties op: Bèta Camelot Unchained uitgesteld, mogelijk naar volgend jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.