Bèta Call of Duty: Black Ops Cold War begint in oktober

Bèta Call of Duty: Black Ops Cold War begint in oktober

Activision Blizzard heeft de data voor de bèta's van Call of Duty: Black Ops Cold War bekendgemaakt.

Afgelopen weekend konden PS4-gamers de alfaversie van de multiplayer al uittesten. PlayStation 4-gamers die de game hebben gereserveerd kunnen op 8 en 9 oktober de bèta uitproberen. Op 10 tot en met 12 oktober is op datzelfde platform een open bèta speelbaar voor iedereen.

Op Xbox One en pc is op 15 en 16 oktober de bèta beschikbaar voor mensen met een pre-order. Op die dagen is er nog eens een open bèta op PlayStation 4.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou