Bèta Battlefield Play4Free komt in april | Gamer.nl

Bèta Battlefield Play4Free komt in april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta gaat officieel van start op 4 april, maar spelers die Battlefield: Bad Company 1 of 2 of Battlefield 1943 hebben gespeeld en onlangs zijn ingelogd met hun Electronic Arts-account kunnen vanaf 31 maart beginnen.

Battlefield: Play4Free is net als Battlefield: Heroes een gratis shooter voor PC. Het meest opvallende verschil tu en de twee games is dat Play4Free een realistische uitstraling heeft en gericht is op een doelgroep van hardcore gamers. Net als het cartooneske Battlefield: Heroes wordt de game ontwikkeld door Easy Studios.

Play4Free kan gespeeld worden met 32 spelers tegelijk op grote speelvelden uit Battlefield 2 en bevat wapens en kla en uit Battlefield: Bad Company 2. Met verdiende ervaringspunten kan een speler zijn eigen soldaat aanpa en met verbeterde vaardigheden en uitrusting.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou