Bèta Battlefield: Hardline verlengd | Gamer.nl

Bèta Battlefield: Hardline verlengd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De bèta zou oorspronkelijk vandaag eindigen. Nu loopt de bèta af op 26 juni om 9 uur 's avonds Nederlandse tijd. Dit geldt voor zowel de pc-versie als de PlayStation 4-versie. Daarnaast is de bèta op de pc volledig opengesteld. Ook kunnen gamers zich tot en met 22 juni registreren voor de bèta via de officiële site van de game. Op deze manier krijgt iedereen toegang tot de open bèta. Op de PlayStation 4 is het nog steeds een gesloten bèta.

De vroege versie van Battlefield: Hardline werd tijdens de E3 vorige week beschikbaar gesteld voor de pc en de PlayStation 4. Voor de Xbox 360, Xbox One en PlayStation 3 is er nog geen bèta beschikbaar. Aankomende herfst moet de bèta ook voor deze platformen beschikbaar komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou