Bèta Back 4 Blood behaalt bijna 100.000 gelijktijdige spelers

Bèta Back 4 Blood behaalt bijna 100.000 gelijktijdige spelers

De bèta van Back 4 Blood behaalde dit weekend 98.024 gelijktijdige spelers op Steam.

Daarmee was de bètaversie van van de zombieshooter de achtste meest gespeelde game op Steam, boven Warframe, Ark: Survival Evolved en Rainbow Six Siege.

Afgelopen weekend was de bèta toegankelijk voor spelers met een pre-order. Tussen 12 en 16 augustus is de test voor iedereen beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Back 4 Blood verschijnt op 12 oktober.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Grappig, ik heb geen preorder geplaatst en kon h toch spelen. Maarja, de nieuwsartikelen hier zijn zoals ik het verwachte, misinformatie

0
test

@battlefield_4 Ga je toch lekker ergens anders lezen joh

0
test

@battlefield_4 Wat Rio al zegt, wat doe je hier dan?

0
test

Ik als L4D fanboy heb dit natuurlijk wel gespeeld, maar het is letterlijk een iets mooier gemaakte versie van L4D. Dit is op zich nice, maar de core modus waar heel online L4D2 op werkt, namelijk Campaign Versus, gaan ze niet toevoegen. De huidige versus modus is een complete grap. Daarentegen zijn de zombies wel goed doordacht, maar daar blijft t bij. Campaign was leuk, maar niet bijster vernieuwend. Het vernieuwendste is de customization van wapens en de cards, maar dit zijn geen originele toevoegingen die niet al honderd keer zijn gedaan in de gamewereld.

0

Aanbevolen voor jou