Bestandsgrootte van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld

Bestandsgrootte van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld

Activision heeft per platform de bestandsgrootte van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld.

Dat deed het bedrijf via IGN. Het gaf daarbij per platform aan hoeveel schijfruimte men nodig heeft om de game van te voren te installeren. Op PlaySation 4 en Xbox One is er respectievelijk 95 en 93 GB nodig. Op PlayStation 5 en XBox Series X is er respectievelijk 133 en 136 GB nodig - de extra ruimte is voor het weergeven van de verbeterde graphics.

Op pc is er 35 GB nodig om alleen de multiplayer te installeren, 82 GB voor de volledige game en 125 GB vor de volledige game met Ultra Graphics. Zowel op pc als op console kan men daarbij kiezen om specifieke onderdelen van de game te installeren, zoals alleen de campagne of Zombies.

Eerder gingen er geruchten over bestandsgroottes van om en nabij de 200 GB, dus de aangekondigde groottes vallen relatief mee. Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

en installatie op series s?

0

@Hubert ja wat is daarmee? Het past er toch op, anders ff een sd halen klaar opgelost dat weet je als je voor de S gaat.

0
test

@inkmasteryPS4 Waar hij op doelt is dat die file als het goed is minder groot moet zijn. Dus legitieme vraag.

0
test

Ik dacht dat de nieuwe generatie consoles minder ruimte nodig hadden. Pc 125 vs ps5 133. Uuuh?? Wil dit zeggen dat de game totaal niet geoptimaliseerd is voor de nieuwe generatie consoles. Pure pc game dus, of gewoon de oude engine van 5 a 10 jaar geleden. 133 gb hakt er wel in. Super snel internet is bijna noodzakelijk als je elke keer spellen moet verwijderen en installeren.

0

Aanbevolen voor jou