Nieuws
Sonic Frontiers

Bestandsgrootte Sonic Frontiers op Nintendo Switch bekend

Spelers moeten 10,4 GB downloaden

Geschreven door Marvin Toepoel op
De game Sonic Frontiers zal op de Nintendo Switch 10,4 GB groot zijn.

Dat blijkt uit de winkelpagina van Sonic Frontiers op de Nintendo eShop. Frontiers is dus groter dan zijn voorgangers, wat te verklaren is gezien de “open zones” die de game bevat. Nintendo Life wijst erop dat Sonic Forces 6,6 GB groot was en dat Sonic Colors: Ultimate uitkwam op 6,8 GB.

De winkelbeschrijving van Sonic Frontiers luidt als volgt: “Op zoek naar de ontbrekende Chaos-smaragden strandt Sonic op een oud eiland boordevol ongebruikelijke wezens. Strijd tegen hordes krachtige vijanden terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent. Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van de hoge snelheid en vrijheid van deze platformgame met open zones, terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet.”

De beschrijving spreekt van “vijf enorme bovenwereldse eilanden vol dichte bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnlandschappen, elk met eigen unieke actieplatform-uitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken.”

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Life

Dit artikel delen:

Lees meer

Bungie raadt spelers aan volume lager te zetten bij Destiny 2-gevecht System Shock-maker: ‘Rechten deel 3 zijn van Tencent’
1

Reacties op: Bestandsgrootte Sonic Frontiers op Nintendo Switch bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    mole28

    • 29 augustus 2022 13:35
    Ben benieuwd, GameXplain was redelijk positief over het spel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.