Best Buy lekt Metroid Prime Trilogy, Zelda: ALttP en Persona 5 voor Switch

Best Buy lekt Metroid Prime Trilogy, Zelda: ALttP en Persona 5 voor Switch

Via het interne systeem van Best Buy is mogelijk het bestaan van Metroid Prime Trilogy, Zelda: A Link to the Past en Persona 5 voor de Switch gelekt.

Hier maakt Wario64 melding van op Twitter. Wario64 staat bekend om het vinden van allerlei geruchten en scoops. Het begon in eerste instantie met de melding van Persona 5 voor de Switch, dat daarna werd bevestigd door een andere Twitter-gebruiker middels een foto.

Dit was overigens nadat Atlus aankondigde op 25 april een nieuwe game te onthullen genaamd 'Persona 5 S'. Veel fans verwachten dan ook dat het om een Switch-versie van Persona 5 gaat.

Daarna liet Wario64 weten dat ook Metroid Prime Trilogy in het werknemerssysteem van Best Buy the vinden is. Ook deze game wordt benoemd voor de Switch. Over een Switch-versie van Prime Trilogy gaan al langer geruchten, maar het is nooit door Nintendo bevestigd. Wel wordt er gewerkt aan Metroid Prime 4.

Tot slot vindt Wario64 een melding van een Switch-versie van The Legend of Zelda: A Link to the Past. Laatstgenoemde game is de klassieke Zelda-titel die oorspronkelijk op de Super NES verscheen. Nintendo werkt in ieder geval al aan een remake van Zelda: Link's Awakening. Mogelijk is A Link to the Past een soortgelijk project, al is dit niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh top, nog meer remasters want die hadden we nog niet genoeg op de Switch.........wat een creatieve armoede.

0
test

@Sander999 Gelukkig doen Microsoft en Sony daar niet aan mee. .... ow wacht

0
test

@Baukereg Probleem, vind ik, is dat 99% van het aanbod van de Switch bestaat uit vage indie titels en remasters. Veel te weinig originele, goede, exclusives. Ik baal daar stevig van.

0
test

Als Persona 5 net als P4 Golden meer content krijgt dan kom maar door. Heb P5 voor 80% met remote play op mijn Vita gespeeld. Heerlijk.

0

@Tonne Ik ben erg benieuwd op wat voor manier de 5S editie zal verschillen van de Royal versie. Van die laatste weten we al dat daar een nieuw hoofdpersonage in zit (en waarschijnlijk ook een alternate costume gaat zijn van Joker in Smash). Hoe dan ook, ben benieuwd of deze echt is. Zag deze comment voorbij komen op een andere website: "This is an April’s fool. The employee could be taking these shots from the testing platform of bestbuy website. And like on any testing platform you can create your own data set. Look closely at all 3 items, the Model field is 12345 which clearly indicates that this is just test data with no credibility."

0
test

@Quintex Die kans is idd sterk aanwezig. We gaan het zien!

0

Aanbevolen voor jou