Nieuws

Bespaar energie met de ID.nl-livestream

Donderdag 20 oktober

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Hoge energierekeningen: iedereen heeft ermee te maken. Op donderdag 20 oktober organiseert zustersite ID.nl daarom een livestream die je handige tips geeft om energie te besparen.

Om consumenten te helpen het maximale te halen uit het prijsplafond, organiseert de redactie van ID.nl een gratis interactieve livestream. Tijdens deze 1,5 uur durende stream, praten experts je bij over alle snel haalbare oplossingen op energiegebied: van de slimste keuze voor je energiecontract, tot ongemerkt stroomverbruik en toegankelijke aanpassingen aan je woning.

Stel al je vragen en krijg live antwoord van experts

De livestream is interactief en dat betekent dat jij bepaalt waar het over gaat. Twijfel je tussen inductie en gas? Wil je meer weten over elektrisch stoken? Of ben je benieuwd waar de meeste warmte weglekt uit een jaren ’30 woning? Stel je vraag in de chat en ze bespreken het antwoord live in de uitzending. 

Wat kan ik verwachten?

 • De livestream begint groot, met het onderwerp energiecontracten. Zit je vast, of variabel? Wat moet je doen? Is een dynamisch contract wellicht iets voor jou? We bespreken de verschillende mogelijkheden en beantwoorden jouw vragen.

 • Om te kunnen besparen, is inzicht in je energieverbruik essentieel. Maar hoe krijg je jouw verbruik zo goed mogelijk in kaart? En hoe spoor je sluipverbruik op? Het wordt volledig uitgelegd.

 • En natuurlijk het allerbelangrijkste: waar kan je nu écht besparen? Hartstikke leuk die tochtstrips en radiatorfolie, maar wat levert dat concreet op? En wat zijn de minder voor de hand liggende ingrepen, die toch een enorme impact kunnen maken? Het wordt overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Door je in te schrijven ben je verzekerd van een plek in de livestream en krijg je de link naar de stream direct in je mailbox. Bovendien ontvang je achteraf een handig digitaal naslagwerk waarin je alle tips terug kunt lezen en krijg je gratis toegang tot de Tech Academy cursus Automatisch Energie besparen, t.w.v. €29,95. 

In het kort:

 • Wat: ID LIVE: Bespaar direct op je energierekening
 • Wanneer: Een interactieve livestream op 20 oktober om 19:30 uur
 • Wie? Voor iedereen die direct geld wil besparen op zijn/haar energierekening
 • Met diverse experts, waaronder Kirsten Verdel
 • Inclusief digitaal naslagwerk
 • Gratis toegang tot de Tech Academy cursus Automatisch Energie besparen twv €29,95
 • Hoe? Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plek, en ontvang instructies om mee te doen vanaf mobiele telefoon, tablet en/of laptop.

LET OP: Je kunt deze livestream ook achteraf terugkijken met de link uit je mailbox. Maar alleen live is het mogelijk om vragen te stellen aan de experts in de uitzending. 

We hopen je digitaal aanwezig te zien tijdens deze livestream op 20 oktober! We kijken ernaar uit om een informatieve avond, boordevol kennis en kwalitatieve tips neer te zetten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gratis demo Destroy All Humans! 2 - Reprobed nu beschikbaar Pilotwings 64 nu beschikbaar via Nintendo Switch Online
0

Reacties op: Bespaar energie met de ID.nl-livestream

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.