Planet Moon Studios, de ontwikkelaar van Giants en Armed & Dangerous, kondigde een tijdje terug aan dat men de grote 'consolegames' voor gezien hield en zich zou gaan concentreren op de PSP. Men sloot een contract met uitgever Majesco voor een drietal games, waarvan het vandaag aangekondigde Infected de eerste is.

Infected is een behoorlijk uniek spel dat helemaal inspeelt op de draadloze communicatie tussen de verschillende handhelds. In deze run and gun shooter speelt de multiplayer namelijk een grote rol en wanneer je een multiplayerspelletje van een andere PSP wint, dan zal je een soort van virus overdragen dat door de geinfecteerde speler verder doorgegeven zal worden. Op deze manier kan jouw eigen virus overal op de wereld belanden, althans in theorie.

Infected speelt zich af in de straten van New York en biedt vooral veel actie en enorm veel bloed. De speler hanteert twee wapens tegelijk en kan speciale kettingreacties ontketenen. Het spel zal later dit jaar op de PSP verschijnen.